Ελλαδα

Ζευγάρι Ελλήνων συνελήφθη επί τω έργω για διακίνηση κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Το χρονικό της σύλληψης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζευγάρι Ελλήνων συνελήφθη επί τω έργω για διακίνηση κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ζευγάρι Ελλήνων συνελήφθη επί τω έργω για διακίνηση κοκαΐνης - Το χρονικό της σύλληψης

Η παράνομη δραστηριότητα ενός 43χρονου Έλληνα και της συνομήλικης συντρόφου του αποκαλύφθηκε χάρη σε μία μικροποσότητα κοκαΐνης που πούλησαν σε έναν 40χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, το βράδυ της Πέμπτης, στο Ηράκλειο.

Ο 43χρονος διακινητής εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, όταν προμήθευε κοκαΐνη στον αλλοδαπό πελάτη που πλησίασε στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα και οι δύο να συλληφθούν.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του Έλληνα, όπου κατασχέθηκαν άλλα 25 "φιξάκια" κοκαΐνης συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων, δύο ακριβείς ζυγαριές και 1.350 ευρώ που προήλθαν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ακόμα, συνελήφθη η Ελληνίδα σύντροφός του που κατοικούσε στο ίδιο σπίτι και ήταν και εκείνη μέλος της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Ως εκ τούτου, και οι δύο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών. Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν. Στον Αλβανό αγοραστή ασκήθηκε δίωξη για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ