Ελλαδα

Παραδόθηκαν ο τράπερ και ο συνεργάτης του που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης στην Κρήτη

Τι υποστηρίζει η καταγγέλλουσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα της οποίας διακρίνεται η σκιά της - Εικόνα που παραπέμπει σε κακοποίηση
© Unsplash

Κρήτη: Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 19χρονης - Στις αρχές 24χρονος τράπερ και συνεργάτης του

Παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές ο 24χρονος τράπερ και ο συνεργάτης του που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ένας ακόμη άνδρας έχει συλληφθεί από την περασμένη Δευτέρα (3.4). 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου ο 24χρονος γνωστός Έλληνας τράπερ και ο ένας εκ των συνεργατών του, 23 ετών που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό σε βάρος 19χρονης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cron87sjbec1)

Η καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό μετά από νυχτερινή διασκέδαση

Το νεαρό κορίτσι, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει στο Ρέθυμνο, πήγε το πρωί της Δευτέρας (3.4) στην Ασφάλεια Ρεθύμνου όπου κατήγγειλε ότι δύο άτομα τη βίασαν το βράδυ της Κυριακής, χωρίς αυτή να μπορεί να αντιδράσει αφού βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Όπως κατήγγειλε συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής βρισκόταν με την παρέα της σε μπαρ στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου. Στο ίδιο κατάστημα βρισκόταν και ο γνωστός τράπερ με έναν φίλο του και έναν συνεργάτη του. Οι άνδρες, 23, 24 και 30 ετών, βρίσκονταν στο νησί για προγραμματισμένη συναυλία του 24χρονου τράπερ. Αργά το βράδυ, ο φίλος του τράπερ, γνώρισε την 19χρονη και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως κατήγγειλε η νεαρή φοιτήτρια, τη ρώτησε εάν ήθελε να πάνε μια βόλτα. Ο συνεργάτης του τράπερ, την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το μπαρ, εκεί όπου βρισκόταν ο 24χρονος τραγουδιστής και επιχειρηματίας αλλά και ο φίλος του. Μην μπορώντας να αντιδράσει η 19χρονη βιάστηκε από τον τράπερ και τον φίλο του, ενώ ο συνεργάτης του καλλιτέχνη βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Το κορίτσι, κατάφερε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας να φύγει. Το πρωί, επικοινώνησε με φίλους της, τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί και εκείνοι τη μετέφεραν στα γραφεία της Ασφάλειας Ρεθύμνου όπου και κατήγγειλε τον διπλό βιασμό. Από τις έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο φίλος του τράπερ που ετοιμαζόταν να μπει στο πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο για Πειραιά και συνελήφθη. Ωστόσο, ο τράπερ και ο συνεργάτης του είχαν φύγει ήδη από το νησί.

Ο 24χρονος, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, είναι καλλιτέχνης με αρκετές επιτυχίες και αρκετά γνωστός στο κοινό της ραπ/τραπ σκηνής. Ο ίδιος αλλά και ο συνεργάτης του, θα κληθούν από τις αρχές να δώσουν γενετικό υλικό, εάν εντοπιστεί γενετικό υλικό από την ιατροδικαστική εξέταση στην 19χρονη. Επιπλέον, θα κληθούν να δώσουν τις εξηγήσεις τους για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ