Ελλαδα

Ελεύθεροι υπό όρους ο τράπερ και ο συνεργάτης του για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης

Η καταγγελία της νεαρής φοιτήτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τράπερ και ο συνεργάτης του οδηγούνται στην ανακρίτρια στο Ρέθυμνο
© cretalive.gr

Κρήτη - Υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης: Ελεύθεροι ο τράπερ και ο συνεργάτης του - Οι όροι και η θέση του συνηγόρου τους

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν ο γνωστός ράπερ και ο 30χρονος συνεργάτης του που κατηγορούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.

«Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης προβαίνοντας στη δικαιοπολιτικά και δικονομικά επιβεβλημένη αμερόληπτη σταχυολόγηση του αποδεικτικού υλικού απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δικαιοκρατικά όρια επαληθεύσιμα και άξια σεβασμού στην ποινική διαδικασία ως και ότι πέραν της ανάγκης προστασίας της τιμής και της υπόληψης του εκάστοτε καταγγέλλοντος, υφίσταται ανάγκη προστασίας της τιμής και της υπόληψης των αδίκως κατηγορουμένων συμπολιτών μας. Είμαστε βέβαιοι και για τη δια βουλεύματος απαλλαγή των εντολέων μας», δήλωσε ο συνήγορος του τράπερ, Ελ. Κάρτσωνας. 

Ήδη ο τρίτος κατηγορούμενος, ένας 23χρονος συνεργάτης του τράπερ, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου, της εμφάνισης και της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 3000 ευρώ. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crsza2li5cw9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ