Ελλαδα

Τον βιασμό της από γνωστό τράπερ και έναν φίλο του κατήγγειλε 19χρονη στο Ρέθυμνο

Μία σύλληψη - Όσα κατέθεσε στις αρχές η φοιτήτρια

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα προτάσσει το χέρι της κρύβοντας το πρόσωπό της
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash/Nadine Shaabana

Ρέθυμνο: Η καταγγελία 19χρονης για διπλό βιασμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου - Μία σύλληψη - Η κατάθεση στις αρχές

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 19χρονη φοιτήτρια η οποία, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό τράπερ και έναν φίλο του, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο.

Το νεαρό κορίτσι, που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και σπουδάζει στο Ρέθυμνο πήγε το πρωί της Δευτέρας (3.4) στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, όπου κατήγγειλε ότι δύο άτομα, τη βίασαν το βράδυ της Κυριακής, χωρίς αυτή να μπορεί να αντιδράσει αφού βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Όπως κατήγγειλε συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, βρισκόταν με την παρέα της σε μπαρ στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου. Στο ίδιο κατάστημα βρισκόταν και ο γνωστός τράπερ με έναν φίλο του και έναν συνεργάτη του. Οι άνδρες, 23, 24 και 30 ετών, βρίσκονταν στο νησί για προγραμματισμένη συναυλία του 24χρονου τράπερ. Αργά το βράδυ, ο φίλος του τράπερ, γνώρισε την 19χρονη και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως κατήγγειλε η νεαρή φοιτήτρια, τη ρώτησε εάν ήθελε να πάνε μια βόλτα. Ο συνεργάτης του τράπερ, την οδήγησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το μπαρ, εκεί, όπου βρισκόταν ο 24χρονος τραγουδιστής και επιχειρηματίας αλλά και ο φίλος του. Μη μπορώντας να αντιδράσει η 19χρονη βιάστηκε από τον τράπερ και τον φίλο του, ενώ ο συνεργάτης του καλλιτέχνη βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Το κορίτσι, κατάφερε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας να φύγει. Το πρωί, επικοινώνησε με φίλους της, τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί και εκείνοι τη μετέφεραν στα γραφεία της Ασφάλειας Ρεθύμνου όπου και κατήγγειλε τον διπλό βιασμό. Από τις έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο φίλος του τράπερ που ετοιμαζόταν να μπει στο πλοίο της γραμμής, από Ηράκλειο για Πειραιά και συνελήφθη. Ωστόσο, ο τράπερ και ο συνεργάτης του είχαν φύγει ήδη από το νησί.

Ο 24χρονος, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, είναι καλλιτέχνης με αρκετές επιτυχίες και αρκετά γνωστός στο κοινό της ραπ/τραπ σκηνής. Ο ίδιος αλλά και ο συνεργάτης του, θα κληθούν από τις αρχές να δώσουν γενετικό υλικό, εάν εντοπιστεί γενετικό υλικό από την ιατροδικαστική εξέταση στην 19χρονη. Επιπλέον, θα κληθούν να δώσουν τις εξηγήσεις τους για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος τους.

Ο νεαρός που συνελήφθη, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ η 19χρονη Θεσσαλονικιά φοιτήτρια παρακολουθείται από ειδικό, καθώς έχει υποστεί τεράστιο ψυχολογικό σοκ. Το μόνο θετικό, αναφέρουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι πως όλοι οι φίλοι της, βρίσκονται δίπλα της, προσπαθώντας να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τους φόβους και το σοκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ