Ελλαδα

Τι έγραψε ο 34χρονος στο σημείωμα - ομολογία της δολοφονίας της μητέρας του στη Θεσσαλονίκη

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αυτοκίνητο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 50χρονη γυναίκα στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης
© grtimes.gr

Θεσσαλονίκη: Έρευνες για τον 34χρονο - Το σημείωμα - ομολογία για τη δολοφονία της 71χρονης μητέρας του 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου άνδρα που δολοφόνησε την 71χρονη μητέρα του, πυροβολώντας την εξ επαφής μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης φέρεται να ομολογεί την πράξη του σε σημείωμα που άφησε στο σπίτι όπου διέμενε. Σε αυτό ζητούσε συγγνώμη για τη δολοφονία της μητέρας του και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σκοτώσει την 71χρονη μέσα στο αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του κτιρίου της Διεύθυνσης Γεωργίας. Η 71χρονη βρέθηκε νεκρή από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.. 

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Τι έγραφε στο σημείωμά του ο 34χρονος

Στο σπίτι όπου διέμενε ο 34χρονος μητροκτόνος οι αρχές εντόπισαν το σημείωμα που άφησε και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο έγκλημα. Ο 34χρονος ανέφερε στο σημείωμα ότι τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του αντιμετώπιζε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν μπορούσε να αντέξει τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 71χρονη μητέρα του. 

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στον 34χρονο μέσω της εταιρείας από την οποία είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο ο νεαρός. Μιλώντας στο Mega, ο Χρήστος Συμεωνίδης, αν. γ.γ. Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Στην αρχή είχαμε δυσκολία, γιατί το όχημα ήταν νοικιασμένο. Εκείνη την ώρα όλοι ήταν ύποπτοι και ήταν δύσκολο να γίνει η επικοινωνία», δήλωσε αρχικά και εξήγησε πως πρώτα κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων. «Οι αξιωματικοί εκμεταλλευόμενοι κάθε πληροφορία έφτασαν στο σημείο πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας. Η ταυτοποίηση ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του τραύματος υπήρξε παραμόρφωση». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crohiaxug3eh)

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Δύσκολη η ταυτοποίηση του θύματος

Σύμφωνα με το Voria.gr, το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από κοντινή απόσταση και το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cro5yigbcpg1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ