Ελλαδα

Δολοφονία στη Χαλκηδόνα: Αναζητείται ο γιος της 71χρονης γυναίκας

Πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία στη Χαλκηδόνα: Δράστης ο γιος του θύματος - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Τα ίχνη του 33χρονου γιου της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε νοικιασμένο αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή στην Χαλκηδόνα αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν πως ο γιος ήταν ο άνθρωπος που πυροβόλησε εξ επαφής τη μητέρα του και την σκότωσε εν ψυχρώ, μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ο ίδιος νοίκιασε.

Το όπλο του εγκλήματος, μια κυνηγετική καραμπίνα, δεν έχει εντοπιστεί και αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δράστης διέφυγε μαζί με αυτό. Και δεν αποκλείεται, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, να θελήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, αφού πρόκειται για ένα άτομο με κλονισμένη ψυχική υγεία.

Από την στιγμή που οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνθρωπο που νοίκιασε το μικρό λευκό αυτοκίνητο, αμέσως κατάλαβαν ότι αυτός είναι ο δράστης. Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε έναν αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο κοιμητήριο της Χαλκηδόνας. Η 71χρονη γυναίκα βρισκόταν καθισμένη στη θέση του συνοδηγού. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης από έναν περιπατητή.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αλλά και ο ιατροδικαστής αντελήφθησαν πως ο δράστης την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση. Ο τρόπος δράσης ήταν ιδιαίτερα περίεργος και οδήγησε αρχικά τις Αρχές στο ενδεχόμενο να πρόκειται για πράξη από άτομα που κινούνται στον χώρο της νύχτας. Η επιλογή της τοποθεσίας, το νοικιασμένο αυτοκίνητο, ο εξ’ επαφής πυροβολισμός, ήταν ορισμένα από τα ευρήματα των αστυνομικών που οδήγησαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Έως και αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αναζητούν τα ίχνη του 33χρονου στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία της συμπρωτεύουσας, ενώ γίνονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας, σε απόμερα σημεία που ίσως, να έχει βρει καταφύγιο ο νεαρός μητροκτόνος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crnw5l9d0cwp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ