Ελλαδα

«Σκηνικό Φθινοπώρου το Πάσχα»: Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων για τον καιρό

Οι πρώτες προγνώσεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συννεφιά και λιγοστές ακτίνες του ήλιου πίσω από κλαδιά δέντρου θυμίζουν φθινοπωρινό σκηνικό καιρού
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο καιρός το Πάσχα: Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων για τη Μεγάλη Εβδομάδα - Βελτίωση από τη Μ. Παρασκευή

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα θα είναι άστατος, σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις των μετεωρολόγων. Το σκηνικό θα μοιάσει περισσότερο με εκείνο του Φθινοπώρου, παρά με Άνοιξη. 

Τη Μεγάλη Εβδομάδα η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου, με τον καιρό να φαίνεται ότι θα βελτιωθεί από τη Μεγάλη Παρασκευή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σήμερα (4.4) ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, τα τελευταία στοιχεία από τα μοντέλα του καιρού δείχνουν ότι οι θερμοκρασίες τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς Κελσίου. «Δεν θα είναι ζεστή εβδομάδα» είπε ο κ. Γιαννόπουλος. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crnoeiv18vh5)

Την ίδια ώρα, ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, δήλωσε ότι ο καιρός θα είναι άστατος τη Μεγάλη Εβδομάδα. Από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα οι καιρικές συνθήκες προβλέπεται να είναι σχετικά καλύτερες.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, είπε πως μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα έχουμε άστατο καιρό με τοπικές βροχές και μπόρες. Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, από τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός φαίνεται ότι θα βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση, ο μετεωρολόγος τόνισε ότι «είμαστε πάρα πολύ μακριά ακόμα για προγνώσεις σχετικά με τις μέρες του Πάσχα». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crnqf5932j2x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ