- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλλιθέα: Εισαγγελική έρευνα για το «Κέντρο Ειδικών Θεραπειών»
Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και απειλές
Καλλιθέα: Εισαγγελική έρευνα για το «Κέντρο Ειδικών Θεραπειών»
Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσαν οι καταγγελίες του πρώην οδηγού πούλμαν Μανώλη Κουφάκη σε ενημερωτικό site, για τον τρόπο λειτουργίας του «Κέντρου Ειδικών θεραπειών» στην Καλλιθέα, το οποίο σφραγίστηκε με εντολή της Περιφέρειας Αττικής μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας στην οποία απεικονίζονταν 11χρονο αγόρι να περπατά σε περβάζι παραθύρου του τρίτου ορόφου.
Ο κ. Κουφάκης, που εργάστηκε εκεί για τρεις μήνες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε δει υπαλλήλους αλλά και την ίδια την ιδιοκτήτρια να χτυπούν μπροστά του τα παιδιά, να γελούν εις βάρος τους, να απειλούν γονείς και εργαζομένους σε μία προσπάθεια, κατά τον ίδιο «να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο».
Ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από τους υπεύθυνους του κέντρου, όπως έκθεση σε κίνδυνο και σωματικές βλάβες σε αδύναμο.
Καλλιθέα: 11χρονος σε κέντρο ΑμεΑ ακροβατεί σε περβάζι τρίτου ορόφου - Τέσσερις συλλήψεις
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kallitheaonline.gr, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη (14/3). Το 11χρονο αγοράκι, άγνωστο για πόση ώρα, πήγαινε από τη μία πλευρά του παραθύρου στην άλλη, ενώ το πλησίασε και ακόμα ένα παιδάκι από το εσωτερικό, τραβώντας την κουρτίνα.
Παράλληλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν ένα άτομο φερόμενο ως υπεύθυνο του κέντρου καθώς και τρεις εργαζομένους και τους οδήγησαν στο κρατητήριο. Μετά τη σύλληψη των τεσσάρων, για τα περίπου 15 παιδάκια τα οποία βρίσκονταν εντός του χώρου ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους για να τα παραλάβουν.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.