Ελλαδα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας 84χρονου σε 17χρονη - Τρίτο πρόσωπο έκλεινε τα ραντεβού

Αναζητείται η μητέρα της ανήλικης και οικογενειακή φίλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα προστατεύει με τα χέρια της το πρόσωπό της από τον κακοποιητή της
(φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / ninocare

Τρίκαλα: Ασέλγεια 84χρονου σε 17χρονη έναντι αμοιβής - Το κλείσιμο των ραντεβού και η πρώτη κατάθεση του ηλικιωμένου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση ασέλγειας 84χρονου σε ανήλικη έναντι αμοιβής στα Τρίκαλα. Ο ηλικιωμένος φέρεται να έδινε 20 ευρώ στην 17χρονη σε κάθε ραντεβού που έκλεινε μαζί του τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται το Σάββατο, όταν στην Αστυνομία Τρικάλων έφτασε πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη σε παλιό πολυκατάστημα επί της ε.ο. Τρικάλων Ιωαννίνων. Άντρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τον 84χρονο μαζί με το κορίτσι. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη από τις αρχές. 

Στην αρχική του κατάθεση την Κυριακή (19.3) στον Εισαγγελέα, ο 84χρονος φέρεται να αρνείται ότι υπήρξε ολοκληρωμένη πράξη, ενώ το ποσό που φέρεται να έδινε στην 17χρονη ήταν 20 ευρώ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου το οποίο έκλεινε τα ραντεβού της μικρής. Οι Αστυνομικές Αρχές να αναζητούν τη μητέρα της 17χρονης, η οποία κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, ενώ διερευνάται πιθανή εμπλοκή της στην υπόθεση. Επίσης, αναζητείται μια οικογενειακή φίλη του παιδιού.

Ο ηλικιωμένος αναμένεται να οδηγηθεί στην Ανακρίτρια τις επόμενες ημέρες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ