Προθεσμία να απολογηθούν πήραν ο επιθεωρητής του ΟΣΕ και οι δύο σταθμάρχες για τα Τέμπη
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Προθεσμία για την απολογία πήραν ο επιθεωρητής του ΟΣΕ και οι δύο σταθμάρχες
Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που σήμερα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή Λάρισας που χειρίζεται την υπόθεση του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του, Γιάννη Γλύκα, «ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή έχει τεθεί στην διάθεση των αρχών, έχει καταθέσει και προανακριτικά και ετοιμάζουμε ήδη την απολογία του. Πρόκειται για μια ογκώδη δικογραφία και πρέπει να σεβαστούμε το τεκμήριο αθωότητας του κάθε κατηγορούμενου».
Σύμφωνα πάντα με τον γνωστό ποινικολόγο, η αλήθεια θα φανεί σύντομα.
Νωρίτερα, προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν οι δύο σταθμάρχες που κλήθηκαν επίσης να δώσουν εξηγήσεις στον ανακριτή Λάρισας. Και οι δυο τους, έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται πως και οι τρεις τους κατηγορούνται για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για ανθρωποκτονία και σωματικές βλάβες κατά συρροή, σε βαθμό πλημμελήματος για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.