Ελλαδα

Στην Κατερίνη η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς που σκοτώθηκε στην τραγωδία των Τεμπών

Αφήνει πίσω ένα αγοράκι 2 μόλις ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Αθηνά έχασε τη ζωή της κατά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη
Η 34χρονη Αθηνά έχασε τη ζωή της κατά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς - Τραυματισμένος στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Η σορός της 34χρονης Αθηνάς ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA την Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή (3.3) συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στη νεαρή μητέρα που σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Η κηδεία της 34χρονης θα γίνει στην Κατερίνη, την ώρα που ο σύζυγός της -επιβάτης και ο ίδιος της μοιραίας αμαξοστοιχίας- νοσηλεύεται τραυματισμένος. Η γυναίκα αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις δύο ετών και συντετριμμένη την οικογένειά της. 

Βγήκε στη σύνταξη για να χαρεί το εγγονάκι του και σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Ανάμεσα στους 57 νεκρούς βρίσκεται και συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος είχε αποφασίσει να κάνει τα χαρτιά του για τη σύνταξη, προκειμένου να χαρεί το εγγονάκι του. Ο 54χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον 15χρονο γιο του, ενώ πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τη γυναίκα του από καρκίνο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 54χρονος Βαγγέλης Μπουρνάζης και ο 15χρονος γιος του είναι δυο από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα, και είχε καημό να δει την εγγονούλα του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Στον γυρισμό έκλεισε κουκέτα μαζί με τον 15χρονο γιο του.Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής και άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη.

Εκδίδονται τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου από τον δήμο Τεμπών

Ο δήμος Τεμπών εξέδωσε σήμερα τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. «Ήδη οι υπηρεσίες μας έχουν εκδώσει τα δύο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου, με τα οποία οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορέσουν να παραλάβουν τις σωρούς των δικών τους ανθρώπων από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας», εξήγησε ο δήμαρχος στην ΕΡΤ.

Οι σχετικές διαδικασίες θα προχωρήσουν μέσω του δήμου Τεμπών μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης και των υπόλοιπων θυμάτων με τη μέθοδο του dna από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις για την τραγωδία στα Τέμπη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ