«Είναι πλεκτάνη» λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στην Ρόδο
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Ρόδος: Δηλώνει αθώος ο 40χρονος - «Με κατηγορούν επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα»
Επιμένει στην αθωότητά του ο 40χρονος Βαγγέλης Κουλιανός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 75χρονου πατέρα του, Γιώργου Καρυώτη, τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.
«Όταν βρήκα τον πατέρα μου στις 14 Ιουνίου, είχα σταματήσει έξω από το σπίτι. Ακριβώς στη μεσοτοιχία που βρισκόμαστε, μένει κάποια γειτόνισσά μας. Εκείνη τη στιγμή με φώναξε η κοπέλα αυτή για να πάω να πάρω κάποιο πριόνι και να πάω στη μεσοτοιχία για να κόψω κάποιο δέντρο επειδή έμπαιναν τα μυγάκια μέσα», δήλωσε στο Mega ο 40χρονος ο οποίος δηλώνει αθώος και στέκεται στην ολιγωρία των Αρχών στη Ρόδο.
«Σήμερα με κάλεσαν από την ασφάλεια (…) και κατέβηκα μαζί με την αδελφή μου στο αστυνομικό τμήμα και μας έδωσαν κάποιο χαρτί. Με κήρυξαν ποινικά διώξιμο, ότι εγώ έκανα δηλαδή το έγκλημα. Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησε το μαρτύριό μου εμένα, με κατηγόρησαν ότι σκότωσα τον πατέρα μου», είπε και συμπλήρωσε: «Με κατηγόρησαν για χίλια δυο πράγματα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη αλλά δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα εγώ. Για να σας δώσω μια πλήρη εικόνα πώς με κατηγόρησαν εμένα, με κατηγόρησαν ότι 12 Ιουνίου και 14 που βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, με πιάνει η κάμερα που έμπαινα από τον Άη Γιάννη μέσα. Στις 13 Ιουνίου, δεν με πιάνει καθόλου η κάμερα, που είχα μπει μέσα στον πατέρα μου και η ώρα ήταν γύρω στις 15.00 με 15.30 και είχα κάτσει μέχρι τις 17.30», είπε.
«Ήταν ζωντανός και μάλιστα το είχα αράξει το μηχανάκι μου έξω από το σπίτι, εκεί στην αυλή, μπαίνω μέσα, φώναζα μπαμπά, βγήκε έξω, φορούσε τις πυτζαμούλες του, μου έκανε με το χέρι ''έλα μέσα'', μπήκα μέσα, μου έβαλε μια πορτοκαλάδα ήπια και καθόμασταν και συζητούσαμε για χίλια δυο πράγματα (…) και με κατηγόρησαν οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. ''Τα σχεδίασες όλα τέλεια για να μη σε βρούμε τόσο καιρό''. Εγώ; Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη και έλεγα για το θέμα μου», συνέχισε.
Και πρόσθεσε: «Τώρα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, σε πλεκτάνη. Οι συγκεκριμένοι τρεις αστυνομικοί προσπαθούν εις βάρος μου γιατί δεν έχουν βρει κάτι χειροπιαστό. Εγώ είχα πει ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο και δεν με άκουγε κανένας. Ασχολιόντουσαν μόνο με εμένα. Γιατί ασχολήθηκαν με εμένα; Τους έδωσα πάρα πολλά στοιχεία που δεν τα αξιοποίησαν. Τους έδωσα κάποιες υποψίες που είχα στο μυαλό μου για κάποια άτομα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.