Ελλαδα

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου νιώθει ότι ο γολγοθάς της τελειώνει»

Νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
© Giannis Dimitropoulos / SOOC

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την 34χρονη κατηγορούμενη και τις ημέρες στη φυλακή

Σίγουρη ότι θα αθωωθεί είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως δηλώνει ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Ο ποινικολόγος περιέγραψε στο μέσο την καθημερινότητα τής Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή. «Δεν μπορείς να είσαι καλά όταν είσαι τόσους μήνες μέσα στη φυλακή. Απλά όταν καταλαβαίνεις ότι το περιβάλλον αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει συμβεί, νιώθεις πολύ καλύτερα. Νιώθει και η ίδια και την έχω πείσει και εγώ, με όλα τα στοιχεία που αναδείχθηκαν –όπως την κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα– ότι ο γολγοθάς της τελειώνει» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: «Νιώθει ότι με την υπεράσπισή της αλλάζουν όλα. Ξέρει ότι έχει κοντά της τον κ. Τσατσάκη – κορυφαίο ιατροδικαστή του κόσμου. Κι έρχονται και άλλοι ιατροδικαστές. Έχω ραντεβού με κορυφαία ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη. Θα καταθέσει και εκείνη».

Όπως υποστήριξε ο κ. Κούγιας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι βέβαιη πως σύντομα θα βρίσκεται και πάλι ελεύθερη: «Όπως είμαι και εγώ βέβαιος ότι θα αθωωθεί. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα στη 48χρονη καριέρα μου. Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα. Κάνω το αυτονόητο».

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ακόμα ότι στην αρχή της υπόθεσης, αρκετοί που ήθελαν να μιλήσουν φοβήθηκαν και έκαναν πίσω εξαιτίας της δημοσιότητας που είχε δοθεί στο θέμα. «Πλέον θα μιλήσουν πολλοί» κατέληξε ο συνηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ