Ελλαδα

Ο Ηλίας Μίχος θα δεχθεί το πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή

Απορρίπτεται το αίτημα για μεροκάματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Ηλίας Μίχος
© Facebook

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πρώτο επισκεπτήριο για τον Ηλία Μίχο, η πώληση της περιουσίας του και τα μεροκάματα στη φυλακή

Ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό, ετοιμάζεται να δεχθεί αύριο (30.1) το πρώτο επισκεπτήριο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσει τη μητέρα και τον πατέρα του μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του τον περασμένο Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με το Star, οι γονείς του Ηλία Μίχου θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2022. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μίχος έχει ζητήσει να του πάνε συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχίζει και πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία, όπως το αυτοκίνητό του για το οποίο φέρεται να έχει δώσει ήδη εντολή για την πώλησή του.

Κατά άλλες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για βιασμούς της 12χρονης, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία, ζητά συνεχώς να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, έχοντας ως στόχο να μειώσει τις ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή. Συγκεκριμένα, έχει καταθέσει προφορικά, αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες. Τα προηγούμενα αιτήματά του έχουν ήδη απορριφθεί. 

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό 

Η μητέρα της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό ξεκίνησε απεργία πείνας μετά την απόρριψή του αιτήματός για αποφυλάκιση.

«Κατά πλειοψηφία απερρίφθη η προσφυγή της. Υπήρχε μια δικαστής εξαιρετική, η οποία πραγματικά σε 40 σελίδες προσέφερε στο συγκεκριμένο βούλευμα για ποιους λόγους πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα. Οι άλλοι δύο δικαστές είχαν διαφορετική άποψη και δυστυχώς θα παραμείνει στη φυλακή. Εμείς βέβαια, με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης. Νομίζω ότι το θέμα με τη μητέρα δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σταθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο», είπε στην ΕΡΤ ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας. 

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, η οικογένεια βρίσκεται σε τραγική κατάσταση καθώς στα παιδιά λείπει η μητέρα τους. «Τα ίδια τα παιδιά λένε και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η μητέρα τους δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η 12χρονη έχει καταθέσει το ίδιο κατ’ επανάληψη και βλέπουμε τις δικαστικές αρχές να πιστεύουν τη 12χρονη αλά καρτ, δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις δέχονται ακριβώς αυτά που λέει, στην περίπτωση όμως της μητέρας είδαμε ότι δεν δέχονται ακριβώς αυτά που λέει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq4pke15wlnd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ