Ελλαδα

«Έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε» - Οι δηλώσεις του πατέρα του Άλκη Καμπανού

Κούγιας: «Δυστυχώς προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα μείνουν ελεύθεροι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ολιγοήμερη διακοπή στη δίκη
© Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Δίκη Άλκη Καμπανού: Τι δήλωσε ο πατέρας του, Αριστείδης - Οι εκτιμήσεις του Αλέξη Κούγια για την συνέχεια της υπόθεσης

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου για δεύτερη ημέρα, μετά την περασμένη Τετάρτη (18/1), συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του γιου του.

Ωστόσο, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε στη φράση «έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε». Ακόμη, πρόσθεσε πως «η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη για εμένα και τη σύζυγό μου».

«Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω», σχολίασε η κα Μελίνα Καμπανού.

Πατέρας Άλκη: Έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε»

Κούγιας: «Δυστυχώς προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα μείνουν ελεύθεροι»

«Συμπληρώνεται το 18μηνο σε έξι ακριβώς μήνες. Οπότε η δίκη αυτή προβλέπεται να διαρκέσει αρκετά. Δυστυχώς, προβλέπω ότι οι κατηγορούμενοι θα μείνουν ελεύθεροι».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, Αλέξη Κούγια, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Είναι η πρώτη ημέρα, είναι διαδικαστική ημέρα. Ήδη έχουν νομιμοποιηθεί οι δικηγόροι των κατηγορουμένων», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Είναι αδιανόητο, μετά τα όσα συνέβησαν την ημέρα της ενάρξεως της δίκης, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες οπαδοί, ανεξέλεγκτα. Ενώ υποτίθεται ότι τα μέτρα ασφαλείας, είναι υποδειγματικά. Ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε και αυτό είναι πολύ άσχημο, ειδικά για ενόρκους και για τους μάρτυρες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ