Ελλαδα

Δολοφονία 47χρονου στην Καλαμάτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών

Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε δράστης του εγκλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλαμάτα: Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 47χρονος «Αμερικάνος» από άγνωστους δράστες έχει αποκλειστεί από τις αρχές
© EUROKINISSI

Καλαμάτα: Η δολοφονία του 47χρονου «Αμερικάνου», οι αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο και η ταυτοποίηση του ενός δράστη

Συνεχίζονται στην Καλαμάτα οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 47χρονου «Αμερικάνου». Αργά το απόγευμα της Παρασκευής (20.1) η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει ταυτοποιηθεί ένας εξ αυτών. 

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Καλαμάτα: Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 47χρονος «Αμερικάνος» από άγνωστους δράστες έχει αποκλειστεί από τις αρχές
© EUROKINISSI

Καλαμάτα: Πώς έγινε το έγκλημα με θύμα τον 47χρονο - Οι αυτόπτες μάρτυρες

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, όλα συνέβησαν στο κέντρο της Καλαμάτας. Μετά από έντονη λογομαχία, ο δράστης κατέβηκε από τη θέση του συνοδηγού και πυροβόλησε τον 47χρονο στο πόδι. Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος από τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος. Το θύμα, γνωστό με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος», μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Το θύμα είχε απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ηρωίνης και κοκαΐνης. Η Ασφάλεια Καλαμάτας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία να κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών.

Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας: «Δύο άτομα με ένα αυτοκίνητο. Ένας σταμάτησε, κατέβηκε, πυροβόλησε με σφαίρες και έφυγαν. Έμεινε ο άνθρωπος εκεί αιμόφυρτος. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά. Στα πόδια ήταν. Πολύ αίμα». Άλλος αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε ότι είδε «έναν άνθρωπο στο δρόμο, το ασθενοφόρο τον έπαιρνε εκείνη τη στιγμή και υπήρχε μια αναταραχή στον κόσμο. Είναι το κέντρο της Καλαμάτας, σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, είναι τραγικό».

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε: «Είναι ένα θέμα που μας συγκλονίζει όλους και τέτοιες ώρες και γενικά στην Καλαμάτα, δεν έχουμε μάθει τέτοια πράγματα, δεν τα ζούμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpx7s8e2ir4x)

Καλαμάτα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 47χρονου

Για τη δολοφονία του 47χρονου άνδρα, ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.. 

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, σήμερα (20.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpx4r6vxtwep)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ