Ελλαδα

Για ξυλοδαρμό κατηγορεί τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο άγριος καβγάς μπροστά στην Τζωρτζίνα

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ρούλα Πισπιρίγκου - Ο ξυλοδαρμός από τον Μάνο Δασκαλάκη μπροστά στην Τζωρτζίνα - Ο ισχυρισμός της 34χρονης στην απολογία της για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορεί τον Μάνο Δασκαλάκη για ξυλοδαρμό. Αυτό προκύπτει με βάση την απολογία της στην ανακρίτρια Αθηνών για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης τη χαστούκισε επανειλημμένα στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια καβγά μπροστά στη μεγάλη κόρη τους, Τζωρτζίνα.

«Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει. Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη Τζωρτζίνα, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου» ανέφερε στην απολογία της.

Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλα Πισπιρίγκου: «Λέει ψέματα ότι τη χτυπούσα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης αρνείται τα όσα του καταλογίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι συνέβησαν το βράδυ της 18ης Μαρτίου 2021. Ειδικότερα, διαψεύδει τα περί κακοποίησης της συζύγου του.

«Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει» ξεκαθάρισε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» άνθρωπος από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας προειδοποίησε τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «θα το φάει το κεφάλι του» αν στραφεί κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα πρώτα σύννεφα

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου ο άγριος καβγάς σημειώθηκε τρία 24ωρα πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα στην κούνια της, το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας στην Πάτρα. Είχε ήδη προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας.

Στην απολογία της η 34χρονη μητέρα, που κατηγορείται για τις παιδοκτονίες, περιέγραψε πώς γνωρίστηκε με τον Μάνο Δασκαλάκη και πώς η σχέση τους οδήγησε σε γάμο και στη γέννηση της Τζωρτζίνας, του πρώτου τους παιδιού.

«Τα πρώτα 5 χρόνια όλα έμοιαζαν ρόδινα» είπε και συνέχισε: «Τα σύννεφα στον γάμο μου με τον Μάνο ξεκίνησαν αρχές του 2018, όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του. Το καλοκαίρι του 2018 δημιουργήθηκε ένταση στη σχέση μας, όταν έλαβα κλήση από κάποιον ο οποίος με ενημέρωσε ότι ο Μάνος είχε επί έξι μήνες αισθηματικό δεσμό με τη σύντροφό του… Αποφάσισα να τον συγχωρήσω για χάρη των παιδιών και για να μη διαλυθεί η οικογένειά μας, καθώς θεώρησα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό».

Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να χωρίσουν μετά τον θάνατο της Μαλένας

«Αρρώστησε η Μαλένα (σ.σ. Μάρτιος 2019) και το γεγονός αυτό μας έδεσε περισσότερο, καθώς ο Μάνος είχε τύψεις που δεν ασχολιόταν τόσο με την οικογένειά μας. Μετά τον θάνατο της Μαλένας, κατέρρευσα και ήμουν ψυχολογικά ράκος… Άρχισα κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο, για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου… Ο Μάνος δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον ανείπωτο πόνο που βίωνα και εξαιτίας της καταθλιπτικής αυτής κατάστασης μού ζήτησε να χωρίσουμε» συνεχίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο απολογητικό της υπόμνημα.

«Μετά τον θάνατο του παιδιού, ο Μάνος αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι. Μετά την απώλεια της Μαλένας μας, η Τζωρτζίνα ζητούσε επίμονα ένα αδελφάκι και το ίδιο ακριβώς αισθανόμουν και εγώ, οπότε αποφασίσαμε με τον Μάνο να αποκτήσουμε παιδί. Έτσι το 2020 έμεινα έγκυος για τρίτη φορά και η κατάσταση στο σπίτι μας άρχισε σιγά-σιγά να ομαλοποιείται» αναφέρει επίσης η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η γέννηση της Ίριδας και η ενασχόληση του Μάνου Δασκαλάκη με το τραγούδι

Η Ίριδα ήρθε στον κόσμο στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. «Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας, ο Μάνος ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και να αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του σε αυτό, με αποτέλεσμα να παραμελεί τόσο τα παιδιά όσο και εμένα…» τονίζει ακόμη στην απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και προσθέτει: «Ο σύζυγός μου αδιαφορούσε για εμένα και την οικογένειά μας και μου είχε ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη συζυγική εστία».

Ο ισχυρισμός της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Δασκαλάκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα κρίθηκε προφυλακιστέα για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας.