Ελλαδα

Η 29χρονη από τη Βέροια φέρεται να πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών αφού πέταξε το μωρό στον Αλιάκμονα

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τις κινήσεις της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια σε βίντεο ντοκουμέντο
© OPEN

Βέροια: Οι κινήσεις της 29χρονης κατηγορούμενης μετά την πράξη που της αποδίδεται - Το βίντεο από κάμερες ασφαλείας 

Τις κινήσεις της 29χρονης μητέρας που πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στην πόλη της Βέροιας. Η κατηγορούμενη φέρεται μετά την αποτρόπαια πράξη της να πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. 

Σύμφωνα με βίντεο - ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN, η 29χρονη καταγράφεται να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Πλησιάζει το γκισέ και ρωτάει ποιο είναι το επόμενο δρομολόγιο με κατεύθυνση την Αλεξάνδρειας Ημαθίας, χωρίς ωστόσο να κόψει εισιτήριο. Έπειτα κατευθύνεται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφυγε για το κέντρο της πόλης.

Η 29χρονη έχει προφυλακιστεί για την πράξη για την οποία κατηγορείται και αναμένεται εντός των ημερών να υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα καθορίσει αν θα οδηγηθεί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ή στην ψυχιατρική κλινική του Ελαιώνα στη Θήβα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpl85mwiyld5)

Βέροια: Έφυγε με ταξί αφού είχε πετάξει το βρέφος της στον Αλιάκμονα

Με ταξί από τον Αλιάκμονα φεύγει η 29χρονη μητέρα που πέταξε το βρέφος στα παγωμένα νερά του ποταμού, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Η 29χρονη, όπως φαίνεται στο βίντεο, επιβιβάζεται στο ταξί και αποχωρεί από το σημείο, όπου άφησε το παιδί της να πεθάνει. Κατευθύνεται προς τα ΚΤΕΛ. Το βίντεο με την 29χρονη στο ταξί είναι από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Νωρίτερα, ο αστυνομικός που βρήκε νεκρό το βρέφος στον Αλιάκμονα μίλησε για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν στο ποτάμι. «Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο, το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό» ανέφερε και συνέχισε: «Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ, πέντε ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι».

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η μητέρα φεύγει από τον Αλιάκμονα – Είχε πετάξει το 11 μηνών βρέφος της| OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ