- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλιάκμονας: «Σκότωσε το βρέφος για να εκδικηθεί τον άνδρα της» δηλώνει ο παππούς της 29χρονης
Προφυλακιστέα η μητέρα - Ισχυρίζεται ότι το μωρό έπεσε μόνο του
Νεκρό βρέφος στον Αλιάκμονα - Προφυλακιστέα η 29χρονη στη Βέροια - «Σκότωσε το μωρό για εκδίκηση», δήλωσε ο παππούς της για το έγκλημα
Στον Αλιάκμονα, στη Βέροια, δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος. Κατηγορούμενη η μητέρα του μωρού, η οποία ενώ αρχικά ομολόγησε ότι το πέταξε στο ποτάμι στη συνέχεια άλλαξε την υπερασπιστική της γραμμή, ισχυριζόμενη ότι το βρέφος έπεσε μόνο.
Η 29χρονη μητέρα κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο παππούς της 29χρονης, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, δήλωσε ότι η κόρη του σκότωσε το βρέφος, προκειμένου να εκδικηθεί τον άνδρα της.
«Από εκδίκηση έγινε, στον άντρα της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Αν ήξερα, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε στην καφετέρια, στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;».
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις γίνονται την ώρα που δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η μητέρα στον Αλιάκμονα φεύγει με ταξί, έχοντας πετάξει το βρέφος στο ποτάμι.
Αλιάκμονας: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της η 29χρονη για το νεκρό βρέφος
«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το βοηθούσα» φέρεται να ισχυρίστηκε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 29χρονη πρόσθεσε: «Δεν το σκότωσα, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό».
Ωστόσο, οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι την έκριναν προφυλακιστέα. Η 29χρονη κατηγορούμενη για το έγκλημα με το βρέφος στον Αλιάκμονα αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδελφός του, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης
Συναγερμός για phishing
Λίγες μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε
Δεδομένου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δέχονται μεγάλο αριθμό ερωτημάτων
Στο επίκεντρο το «κυνήγι των ονείρων» των νέων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
Πρεμιέρα με ένα κείμενο για το μπάσκετ ως φιλοσοφία ζωής και ένα ποίημα της Μ. Σκουρολιάκου
Με γεμάτα πλοία, πληρότητες 100% στα ΚΤΕΛ και αυξημένη κίνηση στα αεροδρόμια συνεχίζεται η φυγή για το τριήμερο
Αυξάνεται η ποινή για τους παραβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πώς μπορεί να μειωθεί στο μισό το ποσό
Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών ξεκινά ο μαραθώνιος για τη διεκδίκηση των θέσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Η πρόγνωση της ΕΜΥ - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από πρόσκαιρες καταιγίδες
Μια μικρή καλλιτεχνική «ανάσα» στην καθημερινότητα των μετακινήσεων
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή για τον περιορισμό της
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Μέγιστη ετοιμότητα για το τριήμερο, με αυστηρούς ελέγχους, απαγορεύσεις φορτηγών και την καμπάνια «ΟΔΥΣΕΑΣ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.