Ελλαδα

Στη φυλακή ο Ρομά που καλούσε μέσω TikTok να «καθαρίσουν» αστυνομικούς

«Ήμουν μεθυσμένος», ισχυρίστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
roma

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών σε Ρομά - Τους καλούσε να «καθαρίσουν αστυνομικούς» - Ισχυρίστηκε πως ήταν μεθυσμένος

Στο ότι ήταν μεθυσμένος θέλησε να αποδώσει η υπεράσπιση του 43χρόνου Ρομά την ανάρτηση βίντεο στο TikTok, όπου και καλούσε Ρομά να «καθαρίσουν αστυνομικούς με καραμπίνες, καλάσνικοφ και Ούζι».

«Ήμουν μεθυσμένος», τόνισε χθες στην απολογία του ο 43χρονος Ρομά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει, κατά πως φαίνεται το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας που τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή.

«Ήμουν μεθυσμένος, ήπια δύο μπουκάλια βότκα και είπα πέντε κουβέντες παραπάνω» είπε απολογούμενος το 43χρονος, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφερόταν στους αστυνομικούς, αλλά στους Ρομά, με τους οποίους είναι ιδεολογικά αντίθετος.

«Τέλεσε το αδίκημα» τόνισε η Εισαγγελέας για να προσθέσει πως «η υπερασπιστική του γραμμή δεν αναιρεί το αδίκημα», προτείνοντας την ενοχή του. Ακολούθως, την απόφαση περί ενοχής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Μονομελούς Αυτοφώρου, όπως και την ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY