- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στην Κρήτη εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης μετά την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στη θάλασσα.
Οι διασώστες κατάφεραν να απομακρύνουν ζωντανό έναν 26χρονο Νοτιοαφρικανό. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με έναν 68χρονο από την Ινδονησία, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διασώστες με ΚΑΡΠΑ, ο 68χρονος δεν επανήλθε. Τα δύο άτομα επέβαιναν στο μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο βρέθηκε στη θάλασσα κοντά στο Κακό Όρος, λίγα λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο στο Ηράκλειο Κρήτης το πρωί της Πέμπτης (15/12).
Το βίντεο που δημοσίευσε το Λιμενικό Σώμα δείχνει το αεροσκάφος να βυθίζεται στη θάλασσα μετά την πτώση του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.