Ελλαδα

Καλαμάτα: Νεκρό εντοπίστηκε ζευγάρι στο νταμάρι της περιοχής των Λεΐκων

Πληροφορίες ότι αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστες σε νταμάρι στην Καλαμάτα
© tharrosnews.gr

Καλαμάτα: Νεκρά δύο άτομα σε νταμάρι - Τα οικονομικά προβλήματα του ζευγαριού και οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών για τον θάνατό τους

Ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό το πρωί της Παρασκευής (8.12) στο νταμάρι της περιοχής των Λεΐκων στην Καλαμάτα

Τις σορούς των δύο ανθρώπων εντόπισε περιπατητής σε παλιό λατομείο, έξω από την πόλη της Καλαμάτας. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, έναν άνδρα και μια γυναίκα και οι δύο τους, προχωρημένης ηλικίας.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας ενώ φαίνεται πως πέθαναν τις τελευταίες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν λάβει αρκετές εντολές κατάσχεσης της περιουσίας τους, χρωστούσαν ένα σημαντικό ποσό και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις αρχές στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου όμως, θα διευκρινιστούν τη Δευτέρα κατά τη νεκροτομή από τους ιατροδικαστές κ.κ. Κωττακίδη και Μεσογίτη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στο ίδιο νταμάρι, όπως χαρακτηριστικά το αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, σε μικρή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε το ζευγάρι, είχε βρεθεί μισοθαμμένη η σορός μιας γυναίκας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για αρκετό καιρό. Αναγνωρίστηκε αρκετές ημέρες αργότερα από τα προσωπικά της αντικείμενα αλλά και από έλεγχο σε γεννητικό υλικό.

Καλαμάτα Νεκροί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ