Ελλαδα

Νέα μαρτυρία για τη φονική παράσυρση της 21χρονης Έμμας - «Το αυτοκίνητο φαινόταν σαν κινούμενη απειλή»

Πώς περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας την τρελή πορεία του αυτοκινήτου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 21χρονη Έμμα σε φωτογραφία από ταξίδι της στο εξωτερικό
© Facebook

Παράσυρση 21χρονης Έμμας στη Θεσσαλονίκη: Η μαρτυρία κοπέλας για την πορεία του αυτοκινήτου και τις στιγμές μετά τον μοιραίο τραυματισμό

Αυτόπτης μάρτυρας της φονικής παράσυρσης με θύμα την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε τις κινήσεις του αυτοκινήτου πριν τραυματίσει μοιραία τη νεαρή φοιτήτρια, αλλά και τις στιγμές που ακολούθησαν πριν προλάβει ο 26χρονος να διαφύγει. 

Η νεαρή κοπέλα, αυτόπτης μάρτυρας της παράσυρσης, κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι επί της Δημητρίου Γούναρη. Όπως περιγράφει στο makthes.gr πριν φτάσει στην Εγνατία άρχισε να ακούει δυνατό θόρυβο που τον αποδίδει στην ταχύτητα του αυτοκινήτου. «Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα την Δ. Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, για αυτό και όταν έφτασαν στην Εγνατία πάτησαν κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή» λέει η Χ.Κ. στο makthes.gr.

Η νεαρή φοιτήτρια όταν σταμάτησε στην Εγνατία, είδε το όχημα να έχει παρασύρει την 21χρονη Έμμα. «Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει και τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς, σκεφτείτε το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων» λέει η αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει σημειώνοντας ότι ο 26χρονος έκανε όπισθεν για να ξεφύγει. «Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να τη βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα» περιγράφει.

Παράσυρση 21χρονης Έμμας: Η περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα για τις στιγμές μετά τον μοιραίο τραυματισμό

Η αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ότι πλησίασε την 21χρονη να δει αν είναι καλά και αφηγείται τη στιγμή που στο σημείο έφτασε μια φίλης της. «Εγώ συντετριμμένη χωρίς να καταλαβαίνω από το σοκ τι ακριβώς έχει γίνει, πέρασα απέναντι και κοίταξα προς την κοπέλα να δω εάν είναι καλά. Δεν είχε όμως τις αισθήσεις τις και τα πράγματα της είχαν ξεχυθεί παντού. Πήγα προς τη στάση να περιμένω το αστικό διότι μου ήταν αδύνατο να οδηγήσω μετά από αυτό το σοκ που είχα πάθει και όσο περίμενα στη στάση έφτασε η αστυνομία. Κάποια στιγμή βλέπω μια κοπέλα με το κινητό και τα κλειδιά της στα χέρια να τρέχει στη μέση του δρόμου κλαίγοντας και να φωνάζει. Όσο πλησίαζε προς το σημείο φώναζε πιο δυνατά και έκλαιγε με μεγαλύτερους λυγμούς. Σκέφτηκα θα είναι καμιά φίλη της που μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν. Ήταν ανατριχιαστικό αλήθεια! Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, πήραν την κοπέλα και στο σημείο παρέμεινε η αστυνομία να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε σχετικά με τον οδηγό αλλά και τις συνθήκες του δυστυχήματος. Μπήκαμε στο αστικό που ήρθε και ήμασταν όλοι ταραγμένοι, κοιτιόμασταν στα μάτια όλοι βουρκωμένοι».

Η αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι ο οδηγός φαίνεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα αν και ο ίδιος υποστήριξε το αντίθετο στην αστυνομία και στην ανακρίτρια.

Πηγή: makthes.gr

Διαβάστε ακόμη »»» Για την Έμμα, το χρυσό κορίτσι που χαρίζει ζωή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ