Ελλαδα

Αρκάς: Το σκίτσο για την κακοκαιρία Αριέλ και τον βροχερό Νοέμβριο

«Λούτσα έγινες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι μήνες του Αρκά συζητούν για την κακοκαιρία Αριέλ
Οι μήνες του Αρκά συζητούν για την κακοκαιρία Αριέλ © Arkas - The Original Page/Facebook

Αρκάς για κακοκαιρία Αριέλ - Το σκίτσο του για τον Νοέμβριο και οι ευχές για καλό μήνα

Ο Αρκάς αναφέρεται στην κακοκαιρία Αριέλ στο νέο του σκίτσο, που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Η κακοκαιρία Αριέλ έφερε καταιγίδες, βροχές και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας. Στην Αττική ανοίξαν οι ουρανοί, την ώρα που τεράστιες ποσότητες βροχής έπεσαν στη Σκόπελο.

Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, 7 περιοχές στην Ελλάδα χρειάζονται προσοχή, καθώς θα βρεθούν τις επόμενες ώρες αντιμέτωπες με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το σκίτσο του Αρκά για την κακοκαιρία Αριέλ

Στο νέο του σκίτσο ο Αρκάς παρουσιάζει τους 12 μήνες. Ο «Νοέμβριος» ετοιμάζεται να φύγει, δίνοντας τη θέση του στον «Δεκέμβριο». Κρατάει ομπρέλα και τα ρούχα του είναι μούσκεμα. Ο μήνας «Φεβρουάριος» του Αρκά δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο.

«Πολλή βροχή Νοέμβριε, λούτσα έγινες» λέει, για να πάρει την απάντηση: «Ναι, ευτυχώς που δεν ήσουν εσύ εκεί, γιατί θα έμπαινες και άλλο».

Ο Αρκάς δεν χάνει την ευκαιρία να πει μια «καλημέρα» στους followers και να ευχηθεί «καλό μήνα», καθώς ο Δεκέμβριος μπήκε ημερολογιακά, σηματοδοτώντας και την επίσημη έναρξη του χειμώνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ