Κινηματογραφος

Cocaine Bear: Αυτό είναι το τρέιλερ της πιο «άγριας ταινίας» του 2023

Η πραγματική ιστορία πίσω από τη μυθοπλασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την ταινία Cocaine Bear
© Youtube

Cocaine Bear: Το τρέιλερ της ταινίας για χρήση κοκαΐνης από αρκούδα - Το πραγματικό γεγονός και η πολλά υποσχόμενη παραγωγή

Η ταινία Cocaine Bear θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες και ήδη κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι η πιο άγρια παραγωγή του νέου έτους. Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία μιας μαύρης αρκούδας 175 κιλών που κατάπιε ένα σακουλάκι κοκαΐνης στη βόρεια Τζόρτζια το 1985. 

Το 1985 ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η αρκούδα υπέφερε από εγκεφαλική αιμορραγία και ανεπάρκεια των νεφρών, της καρδιάς και των πνευμόνων, που σήμαινε ότι πιθανότατα πέθανε τρομοκρατημένη και με απίστευτους πόνους. Η μεταφορά της στους κινηματογράφους αναμένεται να προσδώσει κάποια στιγμή από την πραγματική ιστορία, αλλά να κινηθεί πιο ελεύθερα. 

Όπως θα δείτε στο τρέιλερ που ακολουθεί, από το πρώτο κιόλας πλάνο, η αρκούδα φαίνεται να έχει καταπιεί την κοκαΐνη. Χτυπά μια πόρτα και γρυλίζει έχοντας ένα περίεργο βλέμμα. Κάνει σπριντ κατά μήκος ενός δρόμου και βουτάει με το κεφάλι σε ένα ασθενοφόρο με ταχύτητα. Σταματά για λίγο για να θαυμάσει μια πεταλούδα που περνάει, σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο και τρώει τον Jesse Tyler Ferguson από το Modern Family. Λίγο αφότου η αρκούδα φάει όλη την κοκαΐνη, ένας χαρακτήρας λέει «Η αρκούδα, έκανε κοκαΐνη». Κάποιος ρωτά, σίγουρα ρητορικά, «Τι στο διάολο συμβαίνει με αυτή την αρκούδα;» 

Για να εκπληρώσει την υπόσχεση του τρέιλερ, η Cocaine Bear, πρέπει να είναι μόνο μια ταινία για μια αρκούδα με κοκαΐνη. Δεν πρέπει να υπάρχει βαριά ηθικολογία για το εμπόριο ναρκωτικών. Πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες ρεαλιστικές απεικονίσεις μιας αρκούδας που πεθαίνει από μια εξουθενωτική υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Cocaine Bear | Official Trailer [HD]

Με πληροφορίες από Guardian

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ