- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O αποχαιρετισμός της Στίβι Νικς στην Κρίστιν ΜακΒι: Θα σε δω στην άλλη πλευρά, αγάπη μου
Το μέλος των Fleetwood Mac πέθανε χθες σε ηλικία 79 ετών
H Στίβι Νικς αποχαιρετά την Κριστίν ΜακΒι
Η Στίβι Νικς αποτίει φόρο τιμής στην «καλύτερη φίλη σε ολόκληρο τον κόσμο» και bandmate της στο συγκρότημα Fleetwood Mac, Κριστίν ΜακΒι, μετά το θάνατό της.
Η Νίκς δημοσίευσε ένα χειρόγραφο γράμμα αφιερωμένο στη φίλη μαζί με μια συγκινητική φωτογραφία των δύο τους. «Πριν από λίγες ώρες μου είπαν ότι η καλύτερη φίλη μου σε όλο τον κόσμο από την πρώτη μέρα του 1975, είχε φύγει από τη ζωή. Δεν ήξερα καν ότι ήταν άρρωστη μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου», έγραψε. «Ήθελα να είμαι στο Λονδίνο –ήθελα να πάω στο Λονδίνο– αλλά μας είπαν να περιμένουμε. Έτσι, από το Σάββατο, ένα τραγούδι στριφογυρίζει στο κεφάλι μου, ξανά και ξανά και ξανά».
Η Νικς συνέχισε να γράφει τους στίχους του τραγουδιού «Hallelujah» του συγκροτήματος Haim, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός ατόμου του οποίου ο καλύτερος φίλος έχει πεθάνει. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το μήνυμά της γράφοντας: «Θα σε δω στην άλλη πλευρά, αγάπη μου. Μην με ξεχνάς. Πάντα, Στίβι».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το βρετανοαμερικανικό ροκ συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε το 1967 στο Λονδίνο από τον κιθαρίστα Πίτερ Γκριν, τον μπασίστα Τζον ΜακΒί και τον ντράμερ Μικ Φλίτγουντ, οι οποίοι έπαιζαν για τους Bluesbreakers του Τζον Μάγιαλ. Στο συγκρότημα εντάχθηκαν το 1974 ο Λίντσεϊ Μπάκιγχαμ και η Στίβι Νικς. Νωρίτερα μέλος του συγκροτήματος είχε γίνει η Κριστίν Μακβί και αποχώρησε από το σχήμα ο Πίτερ Γκριν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Πώς ο Μικ Τζάγκερ τον έπεισε να παίξει
Το συγκρότημα‑φαινόμενο της K‑pop κατέκτησε ξανά το κορυφαίο βραβείο επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια δυναμική του
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Επανακαθόρισε τη γλώσσα της τζαζ - Αστείρευτη η φαντασία του πάνω στη σκηνή
«Ξέρω ότι θα του αρέσει», απαντάει ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή
Ο Par Sundström μιλάει στην ATHENS VOICE ενόψει της εμφάνισης των Sabaton στο Release Athens για την do-it-yourself νοοτροπία και το «δυστύχημα» του πολέμου ως μια συνεχής μορφή έμπνευσης
H αντίδραση της συζύγου του
Ο διάσημος ράπερ κατακτά τα αμερικανικά charts με την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών νέων άλμπουμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.