Ελλαδα

Κακοκαιρία Αριέλ: Το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Προσοχή σε 7 περιοχές

Δείτε Live την πορεία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κακοκαιρία Αριέλ έφερε καταιγίδες στην Αττική
Η κακοκαιρία Αριέλ έφερε καταιγίδες στην Αττική © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κακοκαιρία Αριέλ - Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Οι περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα σήμερα Πέμπτη (1/12)

Η κακοκαιρία Αριέλ έφερε καταιγίδες στην Αττική, επηρεάζοντας και πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Η ΕΜΥ έδωσε στη δημοσιότητα νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, γνωστοποιώντας ότι 7 περιοχές βρίσκονται αντιμέτωπες με έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας συνεχίζουν να είναι οι έντονες βροχές, οι καταιγίδες, οι θυελλώδεις άνεμοι (7 με 8 μποφόρ ένταση) και οι κεραυνοί. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Η κακοκαιρία Αριέλ θα συνεχίσει να επηρεάζει περιοχές της χώρας μέχρι και απόψε το βράδυ, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα. Καλύτερη, πάντως, η εικόνα ήδη στην Αττική.

Ποιες περιοχές «χτυπά» η κακοκαιρία Αριέλ τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως νομούς Πιερίας και Χαλκιδικής) και στα βορειοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

  • Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες σήμερα Πέμπτη (1 Δεκεμβρίου).
  • Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live την πορεία που ακολουθεί η κακοκαιρία Αριέλ:

Όπως έγινε γνωστό, σημειώθηκε πτώση βράχων στην Αθηνών - Κορίνθου στην Κακιά Σκάλα, με την Τροχαία να προχωρά σε εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ