Ελλαδα

Θεσσαλονίκη - θάνατος φοιτήτριας: Την Πέμπτη στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης Έμμας

Τελευταίο αντίο στην άτυχη νέα που παρασύρθηκε από οδηγό στο κέντρο της πόλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηδεύεται στον τόπο καταγωγής της η 21χρονη Έμμα, που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη: Στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου, στα Νεροκούρου Χανίων το τελευταίο αντίο.
Κηδεύεται την Πέμπτη η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη © Facebook & screen shot

Κηδεύεται στον τόπο καταγωγής της η 21χρονη Έμμα, που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη: Στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου, στα Νεροκούρου Χανίων το τελευταίο αντίο.

Αύριο, Πέμπτη στις 11:00 η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Έμμα, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από όχημα στην Εγνατία Οδό της Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία της θα τελεσθεί στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου Χανίων, στον τόπο καταγωγής της 21χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι σε μία 55χρονη γυναίκα λειτουργεί πλέον ο ένας νεφρός της 21χρονης φοιτήτριας από την Κρήτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα. Οι γονείς της έκαναν πράξη την επιθυμία της και δώρισαν τα όργανα της κόρης τους. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί της Τετάρτης (30/11) ο ένας από τους νεφρούς της 21χρονης μεταμοσχεύτηκε σε μια γυναίκα ηλικίας 55 ετών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η λήπτρια ήταν για καιρό στη σχετική λίστα των μεταμοσχεύσεων, όπως συνέβη και με τον 64χρονο που έλαβε το ήπαρ της άτυχης Εμμανουέλας και οι δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου». Οι γιατροί που έκαναν τη μεταμόσχευση του νεφρού είπαν ότι η διαδικασία εξελίχθηκε καλά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-coplps6za6xl)

Ο δεύτερος νεφρός της φοιτήτριας αναμένεται να μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο νοσοκομείο «Λαϊκό» της Αθήνας.

Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης, μάλιστα, η καρδιά της κοπέλας «χτυπάει» στον οργανισμό μιας νέας γυναίκας, ηλικίας περίπου 40 ετών, και μητέρας ενός παιδιού με την επέμβαση να πραγματοποιείται επιτυχώς στο «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο». Ο καρδιοχειρουργός Θεμιστοκλής Χαμογεωργάκης έδωσε λεπτομέρειες για τη γυναίκα που έλαβε το μόσχευμα, «μια νέα γυναίκα γύρω στα 40. Είχε καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου, υποστηριζόταν με δυο μηχανήματα και έπρεπε να μεταμοσχευθεί. Έγινε η επέμβαση, τεχνικά πήγε άρτια. Έχει μια δυσπραγία η δεξιά κοιλία και υποστηρίζεται με μηχάνημα εξωσωματικής κυκλοφορίας. Ευελπιστώ πως σε 2-3 μέρες θα μπορεί να βγει, είμαι αισιόδοξος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ