Ελλαδα

Θήβα: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την 11χρονη κόρη του σε δομή φιλοξενίας

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θήβα: Συνελήφθη πατέρας που βίαζε την 11χρονη κόρη του σε δομή φιλοξενίας
Ο πατέρας που βίαζε την 11χρονη κόρη του σε δομή φιλοξενίας

31χρονος άνδρας φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 11χρονη κόρη του και ασελγούσε επίσης στην πιο μικρή, ηλικίας μόλις 5 ετών, στο hot spot της Θήβας.

Στη σύλληψη ενός 31χρονου από το Αφγανιστάν ο οποίος βίαζε κατ' εξακολούθηση την 11χρονη κόρη του και επίσης ασελγούσε στη μικρότερη ηλικίας μόλις 5 ετών, στη δομή φιλοξενίας της Θήβας, προχώρησαν οι Aρχές. 

Πρόκειται για τον 31χρονο Αφγανό (Επ.) KARIMI (Ον.) ALIJAN του ABDOL HAKIM και της ZARMINE, που διέμενε με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους στη Δομή προσωρινής φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών στη βοιωτική πόλη.

Συνελήφθη κατόπιν έκδοσης εντάλματος από τον Ανακριτή Θηβών από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θηβών για τις κακουργηματικές πράξεις:

α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκου,

β) της κατάχρησης ανηλίκου με την μορφή της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση και

γ) της αιμομιξίας  - γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

31χρονος άνδρας φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 11χρονη κόρη του και ασελγούσε επίσης στην πιο μικρή, ηλικίας μόλις 5 ετών, στο hot spot της Θήβας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Δόθηκαν μάλιστα και στη δημοσιότητα και προγενέστερες φωτογραφίες από την είσοδό του στη χώρα μας:

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22620 - 82185 και 22620 - 82180, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, ήτοι από 15:00 μ.μ. της 09-11-2022 έως 15:00 μ.μ. της 09-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο Νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ