Ελλαδα

Συνελήφθη ξανά ο «βιαστής με το λευκό βαν» - Είχε αποφυλακιστεί πρόωρα

Οι κάτοικοι εξέφραζαν την αγωνία τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύλληψη
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Βιαστής με το λευκό βαν: Η σύλληψή του στη Λαυρεωτική μετά τις καταγγελίες και η αποφυλάκισή του στα 6 χρόνια

Συνελήφθη από τις αρχές ο «βιαστής με το λευκό βαν», ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε στην περιοχή της Λαυρεωτικής. 

Ο «βιαστής με το λευκό βαν» είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2021, ύστερα από έξι χρόνια στη φυλακή. H υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2015 και είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα. Είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση και στα 6 αποφυλακίστηκε. Εδώ και ένα μήνα κυκλοφορούσε στο δήμο της Λαυρεωτικής, όπου διαμένει και εργάζεται.  Σύμφωνα με το Mega, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές και το πρώτο καμπανάκι «χτύπησε» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τη μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο

«Βιαστής με το λευκό βαν»: Εμμονή με το σεξ και τα ερωτικά βοηθήματα

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο κάτοικος της περιοχής. «Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο κος Δημήτρης και πρόσθεσε: «Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ