Ελλαδα

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο «βιαστής του Φαλήρου»

Παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή χωρίς δικηγόρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο «βιαστής του Φαλήρου»
Απολογία στον εισαγγελέα του 45χρονου φερόμενο ως βιαστής του Π. Φαλήρου © EUROKINISSI

Παλαιό Φάληρο: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο 45χρνος

Την Πέμπτη θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του, ο κατηγορούμενος για σεξουαλική βία και επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ο αποκαλούμενος ως «βιαστής του Φαλήρου», που συνελήφθη στην Αλβανία και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε το απόγευμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Με ισχυρή αστυνομική δύναμη ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χωρίς δικηγόρο κατευθείαν ενώπιον του Ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής.

Υπενθυμίζεται ότι τον καταζητούμενο βιαστή με το τατουάζ, συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στις 02:30 της Τρίτης στις ελληνικές Αρχές στα ελληνοαλβανικά σύνορα. 

Τη σύλληψη του ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος. «Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας,καθως και μετά από 3 τηλεφωνικες επικοινωνίες του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογο του, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιο Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής αστυνομίας. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ