Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Συνομιλούσαν με το προφίλ σε ιστοσελίδα γνωριμιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΓΑΔΑ
Στη ΓΑΔΑ δύο ακόμη πρόσωπα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δύο πρόσωπα στη ΓΑΔΑ - Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προσήλθαν το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) δύο ακόμη άτομα που φέρεται να συνομιλούσαν με το προφίλ σε ιστοσελίδα γνωριμιών, μέσω του οποίου ο 53χρονος Ηλίας Μίχος έκλεινε ραντεβού στην ανήλικη από τον Κολωνό, υποσχόμενος σε άνδρες σεξ έναντι πληρωμής. 

Πρόκειται για έναν 50χρονο και έναν 34χρονο άνδρα που δήλωσαν ότι, σύμφωνα με όσα έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, το προφίλ με το οποίο επικοινωνούσαν φέρεται να ήταν εκείνο της 12χρονης μαθήτριας. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

» Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

» Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση»

Κολωνός: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που φέρεται να συνομιλούσε με προφίλ της 12χρονης

Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που φέρεται να συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό στην ιστοσελίδα γνωριμιών, μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος έκλεινε ραντεβού με άνδρες έναντι πληρωμής.

Στην αποκάλυψη της διαγραφής του μέλος προχώρησε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στον Ant1. «Για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα», δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος. «Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει», είπε ο γραμματέας του κόμματος.

Πληροφορίες του rodiaki.gr, αναφέρουν ότι ο ίδιος ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση δήλωσε στην εφημερίδα πως δεν θυμάται αν είχε συνομιλία με την ανήλικη καθώς στη συγκεκριμένη εφαρμογή εμφανίζονται «χιλιάδες προφίλ». Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν έχει κληθεί από τις αρχές αλλά θα πάει να καταθέσει εάν τον καλέσουν καθώς όπως τόνισε δεν έχει να κρύψει κάτι. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ