Ελλαδα

Κολωνός: Στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη μαθήτρια

Καλείται να αναγνωρίσει τους βιαστές της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολωνός - Συνθήματα στο κατάστημα του Ηλία Μίχου
Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη στον Κολωνό © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η νέα κατάθεση της ΓΑΔΑ, η αναγνώριση των βιαστών και τα νέα εντάλματα σύλληψης

Στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό. Το κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει μέσα από φωτογραφίες τους βιαστές της. Η νέα κατάθεση κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική για την έκβαση της υπόθεσης, μετά και την ταυτοποίηση περίπου 12 ανδρών. 

Εφόσον αναγνωρίσει στα πρόσωπα που θα δει τους βιαστές της, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προσήλθαν το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) δύο ακόμη άτομα που φέρεται να συνομιλούσαν με το προφίλ σε ιστοσελίδα γνωριμιών, μέσω του οποίου ο 53χρονος Ηλίας Μίχος έκλεινε ραντεβού στην ανήλικη από τον Κολωνό, υποσχόμενος σε άνδρες σεξ έναντι πληρωμής.

Πρόκειται για έναν 50χρονο και έναν 34χρονο άνδρα που δήλωσαν ότι, σύμφωνα με όσα έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, το προφίλ με το οποίο επικοινωνούσαν φέρεται να ήταν εκείνο της 12χρονης μαθήτριας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

» Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

» Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ