Ελλαδα

Προθεσμία για τον 28χρονο που ασελγούσε σε 4χρονο στο Αγρίνιο

Εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στο Στρατοδικείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 28χρονος συλληφθείς για την κακοποίηση 4χρονου
Ο 28χρονος που φέρεται να κακοποιούσε το 4χρονο αγόρι

Αγρίνιο: Προθεσμία από το Στρατοδικείο στον 28χρονο - Η κατηγορία για ασέλγεια σε 4χρονο και η αποκάλυψη της υπόθεσης

Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε ο 28χρονος από τον στρατιωτικό ανακριτή. Ο 28χρονος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρους 4χρονου, ενώ στη δημοσιότητα έχουν δοθεί τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του. 

Το αίτημα του κατηγορουμένου έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία απολογίας. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο. Η στάση που κρατάει ο ίδιος απέναντι στις κατηγορίες, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν, είναι να επιμένει ότι η καταγγελία εις βάρος του έχει εκδικητικό χαρακτήρα, αρνούμενος τις πράξεις του. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Αγρίνιο - Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Σημειώνεται ότι η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στη δημοσιότητα στις αρχές του τρέχοντος έτος μετά από όσα είχε πει η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ