Ελλαδα

Αγρίνιο: Τι έδειξαν οι ζωγραφιές του 4χρονου και αποκάλυψαν την ασέλγεια

Τις είδε πρώτα ο πατέρας και μετά παιδοψυχολόγος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγρίνιο: Τι έδειξαν οι ζωγραφιές του 4χρονου και αποκάλυψαν την ασέλγεια
Αγρίνιο: Ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο ανήλικο © Social media

Αγρίνιο: Πώς οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου αγοριού οδήγησαν στην αποκάλυψη της ασέλγειας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της κακοποίησης ενός τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο, καθώς οι δύο ζωγραφιές του μικρού αγοριού, φαίνεται να βοήθησαν στο να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στην πρώτη ζωγραφιά το μικρό αγόρι είχε ζωγραφίσει κάτι που θύμισε μαύρο σύννεφο, δείγμα της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ενώ στη δεύτερη, είχε ζωγραφίσει ανδρικό μόριο.

Όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο, απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη.

Στη συνέχεια, το αγόρι περιέγραψε στον πατέρα και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη αρκετές φορές στα χέρια του 28χρονου.

Οι γονείς κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. Σε όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κραβαρίτη ενώ η Αστυνομία πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πριν από μερικές ημέρες.

Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου, παραμένει ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, παρά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Αγρίνιο: Αυτός είναι ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια 

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία του 28χρονου έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. και πρόκειται για τον Δημήτρη Κραβαρίτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυα σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στη συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

H μητέρα του 28χρονου φέρεται να γνώριζε – σύμφωνα με μαρτυρίες – τις πράξεις του γιου της και όχι μόνο τις κάλυπτε, αλλά και του επέτρεπε να τις διαπράττει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ