Ελλαδα

Νέα δίωξη, από πολιτικό δικαστήριο σε βάρος του 28χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο για πορνογραφικό υλικό ανηλίκων

Οδηγείται στις φυλακές Γρεβενών

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 28χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 4χρονου
O 28χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 4χρονου

Ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο - Στις φυλακές Γρεβενών σήμερα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από την Αιτωλοακαρνανία

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται σήμερα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από την Αιτωλοακαρνανία ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα τετράχρονο αγόρι την άνοιξη του περασμένου έτους. Έπειτα από 16 μήνες η στρατιωτική δικαιοσύνη αποφάσισε ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να προφυλακιστεί, μετά την απολογία του, χθες Τετάρτη, στον στρατοδίκη Ιωαννίνων.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής τα στοιχεία του οποίου δοθήκαν στη δημοσιότητα πριν από δύο εβδομάδες, κατηγορείται πως είχε κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του την άνοιξη του 2021, ενώ η ίδια η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του 4χρονου αγοριού .

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η οικογένεια του μικρού παιδιού διαπίστωσε αλλαγές στη συμπεριφορά του αλλά κυρίως από κάποιες ζωγραφιές που σχεδίασε.

Οι γονείς του μικρού παιδιού αμέσως ενημέρωσαν την εισαγγελία Αγρινίου. Ωστόσο λόγω αναρμοδιότητας, καθώς εκείνη την περίοδο ο κατηγορούμενος υπηρετούσε την θητεία του, η καταγγελία απεστάλη στην στρατιωτική δικαιοσύνη στα Ιωάννινα.

Τον Φλεβάρη του 2022 ασκείται δίωξη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή με την κατηγορία των γεννετήσιων πράξεων σε πρόσωπο κάτω των 10 ετών κατ' εξακολούθηση. Έκτοτε ο φάκελος της υπόθεσης βρισκόταν στο γραφείο του στρατιωτικού εισαγγελέα. Το παράδοξο σε αυτή την υπόθεση είναι πως δόθηκαν τα στοιχεία του 28χρονου στη δημοσιότητα χωρίς ο ίδιος να έχει συλληφθεί. Θέμα το οποίο είχε σχολιάσει με προβληματισμό και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πώς την περασμένη εβδομάδα είχε κληθεί να απολογηθεί ο 28χρονος πλην όμως ο συνήγορός του ζήτησε και έλαβε προθεσμία μιας εβδομάδας για να προετοιμάσει την απολογία.

Τελικά χθες το πρωί, οι εξηγήσεις του 28χρονου φαίνεται πως δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος. Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του Τμήματος Μεταγωγών Ιωαννίνων και σήμερα οδηγείται στις φυλακές Γρεβενών.

Η υπόθεση πάντως δεν έχει κλείσει καθώς πριν λίγες ημέρες, τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας εντόπισαν, μέσα σε ένα φορητό υπολογιστή ιδιοκτησίας του 28χρονου, εκατοντάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας. Οι φωτογραφίες είχαν διαγραφεί, ωστόσο οι έμπειροι αστυνομικοί κατάφεραν να τις ανακτήσουν.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής,  θα κατηγορηθεί εκ νέου και θα κληθεί να λογοδοτήσει σε πολιτικό δικαστήριο για το πορνογραφικό υλικό, ενώ ενδεχομένως να κατηγορηθεί και η μητέρα του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ