Ελλαδα

Μία ζωγραφιά του 4χρονου αποκάλυψε την κακοποίησή του από 28χρονο στο Αγρίνιο

H μητέρα του δράστη φέρεται να γνώριζε για τις πράξεις του γιου της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 28χρονος συλληφθείς για την κακοποίηση 4χρονου
Ο 28χρονος που φέρεται να κακοποιούσε το 4χρονο αγόρι

Αγρίνιο - Κακοποίηση 4χρονου αγοριού από 28χρονο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Οι υποψίες των γονιών και η επιβεβαίωση 

Τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 28χρονου που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός αγοριού μόλις 4 ετών στο Αγρίνιο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη (18/10) και όπως αποκαλύπτεται, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από μία ζωγραφιά του μικρού.  

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία για την υπόθεση, ο 28χρονος, ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής, το διάστημα κατά το οποίο κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, υπηρετούσε τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο εργαζόταν ως νταντά του. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Ωστόσο, φέρεται οι φόβοι να επιβεβαιώθηκαν όταν είδαν μία από τις ζωγραφιές του μικρού. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος γρήγορα κατάλαβε τι συνέβη.

Το καλοκαίρι του 2021 ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του. Στον 28χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διενέργεια γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο. 

Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Αγρίνιο: 28χρονος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι |Ανοιχτή επικοινωνία|OPEN TV

Αγρίνιο: Αυτός είναι ο 28χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο

Τα στοιχεία του 28χρονου έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κραβαρίτη. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυα σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στη συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

H μητέρα του 28χρονου φέρεται να γνώριζε – σύμφωνα με μαρτυρίες – τις πράξεις του γιου της και όχι μόνο τις κάλυπτε, αλλά και του επέτρεπε να τις διαπράττει.

28xronos_agrinio
28xronos_agriniow

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ