Ελλαδα

Ο Μίχος μεταφέρθηκε σε άλλο κελί λόγω προκλητικής συμπεριφοράς

Πήγε στις φυλακές με 3.000 ευρώ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μίχος άλλαξε κελί λόγω προκλητικής συμπεριφοράς
Ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό © Facebook

Κολωνός: Αλλάζουν κελί στον Μίχο λόγω προκλητικής συμπεριφοράς – Θα τον τοποθετήσουν με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο

Προβλήματα δημιουργεί στις φυλακές Γρεβενών ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, σχεδόν δέκα ημέρες μετά τη προφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τις πρώτες ημέρες ο 53χρονος, είχε προκλητική συμπεριφορά μέσα στις φυλακές.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μίχος, τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με ακόμα δύο κρατούμενους, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να προκαλεί προβλήματα, καθώς «το έπαιζε παράγοντας», με αποτέλεσμα να αντιδρούν οι συγκρατούμενοί του.

Μάλιστα στις φυλακές, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε με 3.000 ευρώ. Άμεσα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, του πήραν τα χρήματα και του έδωσαν μάρκες για να καλύπτει τις απαραίτητες ανάγκες του, ενώ αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις.

Μαζί θα προαυλίζονται η μητέρα της 12χρονης με την Πισπιρίγκου

Όπως αναφέρει το protothema.gr, Η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό και η Ρούλα Πισπιρίγκου να προαυλίζονται μαζί.

Μέχρι στιγμής οι δύο γυναίκες προαυλίζονταν μόνες τους, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να προαυλίζονται από κοινού. Έτι από τη Δευτέρα θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην αυλή των φυλακών.

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό - Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η 37χρονη μητέρα

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη μητέρα της 12χρονης κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης, καθώς θεωρεί ότι τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρους της είναι ελλιπή.

Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα και επιθυμεί να την αφήσει ελεύθερη προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους.

Στο μεταξύ, την αναβολή της δίκης του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου 2023 λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Σε βάρος του πατέρα του παιδιού, το οποίο, σύμφωνα με διώξεις που έχουν ασκηθεί, έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ´οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Τέλος, έγινε γνωστό πως ακόμα ένας άνδρας, ένας 39χρονος προσήλθε μόνος του στη ΓΑΔΑ, καθώς τον Αύγουστο του 2022 συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με το παιδί χωρίς να γνωρίζει την ηλικία του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του είχε πει ότι ήταν 17 ετών, ενώ τόνισε πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ