Ελλαδα

Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης από τη μητέρα της 12χρονης - «Δεν γνώριζε για τον εφιάλτη της κόρης της»

Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα της 12χρονης μέσα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας οδηγούμενη στην ανακρίτρια
Η μητέρα της 12χρονης έχει ήδη προφυλακιστεί © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτημα αποφυλάκισης για τη μητέρα - Αναβολή για τη δίκη του πατέρα της ανήλικης

Αίτημα αποφυλάκισης για τη μητέρα της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό κατέθεσαν οι δικηγόροι της, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της και λόγος για να παραμένει προφυλακισμένη. 

Από την πρώτη στιγμή, η 37χρονη μητέρα οκτώ παιδιών υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της, για τον βιασμό της από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, αλλά και την εκπόρνευσή της. Η αίτηση αποφυλάκισης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο με βούλευμά του θα αποφασίσει αν η κατηγορούμενη πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ή αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα για ναρκωτικά

Η δίκη του πατέρα της ανήλικης αναβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για τις 24 Φεβρουαρίου 2023, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Σε βάρος του πατέρα του κοριτσιού, από την εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδια χρήση.

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ' οικον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγει για την υπόθεση της 12χρονης κόρης του. Η δίκη του κατηγορουμένου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: 39χρονος βρέθηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη (26/10) έγινε γνωστό πως εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ακόμη ένας άνδρας 39 ετών, ο οποίος υποστήριξε ότι συνομιλούσε με προφίλ που μπορεί να ανήκει στην ανήλικη. Οι Αρχές κατάσχεσαν το κινητό του για να γίνει σχετική έρευνα από τα εγκληματολογικά και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος που συνομιλούσε με την 12χρονη | 26/10/2022 | ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ