Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένας ακόμη άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Θέμα χρόνου η κατάθεση - κλειδί της ανήλικης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κατάστημα του 53χρονου Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Βιασμός 12χρονης – Κολωνός: Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ 39χρονος που συνομιλούσε με την ανήλικη - Αναμένεται νέα κατάθεση 12χρονης

Ακόμη ένας άνδρας, 39 ετών, που ταυτοποιήθηκε, προσήλθε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως ο 39χρονος στη ΓΑΔΑ.

Ο 39χρονος ανέφερε ότι στις αρχές του Αυγούστου 2022 συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο άνδρας, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ερευνά τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, αναμένεται νέα κατάθεση από την 12χρονη στις Αρχές. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πότε θα δοθεί αυτή η κατάθεση θα κριθεί από την σχετική εισήγηση που θα κάνει η ψυχολόγος που την παρακολουθεί.

Την ίδια στιγμή, δεν έχει ταυτοποιηθεί ο «Μιχάλης» το άτομο που φαίνεται να έχει παίξει ρόλο μαστροπού στην υπόθεση.

Όσον αφορά στην μητέρα της 12χρονης, δεν φαίνεται να υπάρχει η εφαρμογή blindchat στο κινητό και στον υπολογιστή της, όπως επίσης δεν φαίνεται να έχει πρόσβαση και στους λογαριασμούς στα social media.

Η μητέρα της ανήλικης θα καταθέσει και αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης, ίσως και εντός της ημέρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ