Ελλαδα

Κολωνός - δικηγόρος κατηγορούμενου: «Η 12χρονη έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών»

Προκαλούν οι δηλώσεις της υπεράσπισης του 34χρονου που οδηγήθηκε στη φυλακή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δικηγόρος του 34χρονου που προφυλακίστηκε με την κατηγορία βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό: «Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών».
Απολογήθηκαν στον ανακριτή τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό © Eurokinissi / Κωνσταντίνος Τζούμας & Σωτήρης Δημητρόπουλος

Δικηγόρος του 34χρονου που προφυλακίστηκε με την κατηγορία βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό: «Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών». 

Αρνούνται την κατηγορία βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό οι τρεις συλληφθέντες που απολογήθηκαν ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, εκ των οποίων οι δύο οδηγούνται στη φυλακή μετά την απόφαση για προσωρινή κράτησή τους.

Μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, οι δύο από τους τρεις άνδρες που συνελήφθησαν με εντάλματα για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Πρόκειται για τον 33χρονο και τον 34χρονο που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης του, όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση ενταλμάτων, καθώς ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Ηλία Μίχου, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι πως δεν είχαν σωματική επαφή με την 12χρονη.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν με υπομνήματα, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις της 33η ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

«Έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών», είπε από την πλευρά της η δικηγόρος Παναγιώτα Παντελεάκη, η οποία εκπροσωπεί τον 34χρονο κατηγορούμενο για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού.

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και μην γνωρίζοντας βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού. Δεν μοιάζει για 12χρονη, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Όσοι την είδαν θα σας το πουν. Πλασαριζόταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε κατάχρηση ανηλίκου», ανέφερε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια – Δικηγόρος Παντελεάκη: Η 12χρονη έμοιαζε με γυναίκα 18-20 ετών

Δεν δίστασε μάλιστα να προτρέψει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να δουν φωτογραφία του κακοποιημένου παιδιού προτού προχωρήσουν σε δημοσιεύσεις: «Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12».

Ο δικηγόρος του 33χρονου Γιάννης Μπαρκαγιάννης τόνισε: «Ο εντολέας μου κρατείται προσωρινά και οι κατηγορίες εις βάρος του είναι μόλις τρεις σελίδες, από τις 2000 που περιλαμβάνει η δικογραφία. Τα στοιχεία κατά τη δική μου άποψη δεν είναι ικανά να τον οδηγήσουν στη φυλακή. Θα καταθέσουμε προσφυγή μέσα σε πέντε ημέρες στο δικαστικό συμβούλιο, καθώς αδίκως βρέθηκε στη φυλακή καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Οι κατηγορίες του είναι γενικές και αόριστες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ