Ελλαδα

Κολωνός: Τα sms της μητέρας στον Μίχο - «Δώσε 100 ευρώ αλλιώς θα μάθουν όλοι τι έχεις κάνει»

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τα μηνύματα της 37χρονης στον βιαστή και προαγωγό της κόρης της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα της 12χρονης μέσα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας οδηγούμενη στην ανακρίτρια
Η μητέρα της 12χρονης έχει ήδη προφυλακιστεί © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η επιμονή της μητέρας για χρήματα από τον Ηλία Μίχο και η απάντηση του δικηγόρου της για τα εμβάσματα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού φέρεται, πριν την αποκάλυψη της υπόθεσης, να έστειλε τρία μηνύματα στον 53χρονο Ηλία Μίχο, ζητώντας του επίμονα χρήματα και απειλώντας τον ότι θα του αποκαλύψει τις πράξεις του σε γνωστούς του στην περιοχή, αν δεν της προσκόμιζε τα ποσά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους τα μηνύματα που «καίνε» την 37χρονη. Σε μήνυμα που φέρεται να έστειλε η μητέρα της 12χρονης μέσω viber φέρεται να έγραφε: «Θα μου δώσεις 100 ευρώ σήμερα, γιατί αλλιώς θα μάθουν όλοι στην πλατεία και ο Τηλέμαχος τι έχεις κάνει».

Στις αρχές Οκτωβρίου, πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, η 37χρονη μητέρα έκανε ακόμη μία απόπειρα να αποκομίσει χρηματικό ποσό από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου, στέλνοντας μήνυμα αυτή τη φορά στη σύζυγό του και ζητώντας το ποσό των 200 ευρώ.

Το τελευταίο μήνυμα από τη μητέρα εστάλη στις 7 Οκτωβρίου, στο κινητό τηλέφωνο του Ηλία Μίχου. «Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω. Πολύ φτηνά. Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Αν δεν τα έχεις ως τις 6, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και τον (κενό) που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου».

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Δικηγόρος μητέρας: «Μέγιστο λάθος ότι ζήτησε χρήματα από τον 53χρονο»

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, προχώρησε σήμερα σε νέες δηλώσεις για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης και το αν η 37χρονη γνώριζε για τα «ραντεβού» με ενήλικες, αλλά και τα εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό. Ο κ. Λύτρας χαρακτήρισε «μέγιστο λάθος ότι ζήτησε χρήματα από τον 53χρονο».

«Είχε και οδηγίες από την Αστυνομία να μην καταλάβει τίποτα ο 53χρονος. Με το που το πληροφορήθηκε η μητέρα τι έγινε, πήγε κι έκανε καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού και άρχισε να βρίζει τον 53χρονο. Για ποιον λόγο να κάνει αυτή την κίνηση εάν εμπλεκόταν και η ίδια;» αναρωτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε: «το ότι ζήτησε χρήματα από τον 53χρονο είναι άλλο έγκλημα αν έχει διαπράξει. Άλλη κατηγορία. Δεν συσχετίζεται με το αδίκημα της μαστροπείας. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι εκβίαση. Είναι κάτι που δεν το περίμενε η μητέρα. Αυτό που ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έχει καμία σχέση. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που όλη τη δουλειά την έκανε η Αστυνομία και δεν είχε αναφερθεί το παραμικρό για την μητέρα. Και ξαφνικά έρχεται η ανακρίτρια και εκδίδει ένα ένταλμα σύλληψης. Το θεωρώ πολύ βιαστικό. Η μητέρα θα έπρεπε και από άποψη τακτικής να κληθεί τελευταία. Η 12χρονη εξηγεί επακριβώς ότι η μητέρα της δεν έχει σχέση και εμφανίζονται κατηγορούμενοι που λένε ότι δεν την γνωρίζουν» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Απόστολος Λύτρας είπε: «έχει γίνει ένα μεγάλο μπέρδεμα. Είναι αυτονόητο το ότι ο έλεγχος των παιδιών είχε ξεφύγει από αυτή την οικογένεια. Μπορούμε να μιλήσουμε για μία αδιαφορία από την μητέρα αλλά αυτό δεν συσχετίζεται με τη μαστροπεία».

Απ. Λύτρας: Η μητέρα της 12χρονης επιμένει ότι δεν έχει σχέση | Ανοιχτή επικοινωνία 19/10/22|OPEN TV

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY