Ελλαδα

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό οδηγήθηκε στον εισαγγελία
Ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό οδηγήθηκε στον εισαγγελία © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Προθεσμία έλαβε ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού 12χρονης από τον Κολωνό – Τι υποστήριξε

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Ο συλληφθείς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων. Ο κατηγορούμενος προχώρησε σε γενετήσια πράξη με το κορίτσι έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, αρνήθηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 12χρονη. Παράλληλα, υποστήριξε ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Πρόκειται για τον τέταρτο άνδρα που συλλαμβάνεται μετά τον 53χρονο Ηλία Μίχο, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη και τον 33χρονο που αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10).

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Στον εισαγγελέα ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό | 16/10/22 | EΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ