- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης - Φέρονται να κατέγραφαν την πράξη με κάμερα
Toυς ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων
Σε διαθεσιμότητα οι ειδικοί φρουροί που βίασαν τη 19χρονη στο Α.Τ. Ομονοίας -Κατέγραφαν με κάμερα τις πράξεις τους
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας Δίας που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους.
Εκτός της κατηγορίας του βιασμού, οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθησαν, φέρονται επιπλέον να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους όπως αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «σχετικά με σύλληψη δύο Ειδικών Φρουρών για βιασμό 19χρονης ημεδαπής, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».
Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της καταγγέλλουσας έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Αμέσως μετά την καταγγελία της κοπέλας στις 12 Οκτωβρίου, ξεκίνησε έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη σύλληψη των δύο αστυνομικών
«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, δύο αστυνομικοί κατηγορούμενοι για βιασμό.
Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής σύμφωνα με την οποία από βραδινές ώρες της (11-10-2022), έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες της (12-10-2022) οι δύο αστυνομικοί προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της εντός Αστυνομικού Τμήματος σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της παθούσας απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Η παθούσα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο αστυνομικούς ως τους δράστες της σε βάρος της πράξης, ενώ παράλληλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχολόγο πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.