- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Τζον Μάλκοβιτς (εικόνες)
Τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα
Η επίσκεψη του Τζον Μάλκοβιτς στο Μουσείο της Ακρόπολης - Η τοποθέτηση για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.
Το Μουσείο της Ακρόπολης επισκέφθηκε ο Τζον Μάλκοβιτς που βρίσκεται στη χώρα μας για την απολαυστικά σαρκαστική παράσταση «The Music Critic" του Aleksey Igudesman».
Ο Τζον Μάλκοβιτς βρέθηκε στο Μουσείο, όπου και ξεναγήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Ακρόπολης Νίκο Σταμπολίδη, συνοδευόμενος από τον θεατρικό παραγωγό Γιώργο Λυκιαρδόπουλο.
Μάλιστα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο διάσημος ηθοποιός ρωτούσε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ σε ερώτηση κατά την έξοδό του από τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το αν πιστεύει ότι πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα τα μάρμαρα στον Παρθενώνα απάντησε με ένα απόλυτο και εμφατικό «I do».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Ένας εμπνευσμένος δημιουργός που μετέτρεψε το όραμα σε πράξη
Το συγκινητικό «αντίο» της ΄κόρης του, Μαριλένας
Έκλεψε μοτοσικλέτα στο Αντίρριο, εμπλοκή και σε καταστήματα
Πόσο χρόνο χρειάζεται η συναισθηματική μετάβαση από το βαρύ πένθος στην εκστατική χαρά; Ίσως μια στιγμή.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χιλιάδες παγκοσμίως
«Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων» σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.