Ελλαδα

Καρκίνος του μαστού: Το 14ο Greece Race for the Cure σε 7 εικόνες

Το δυνατό μήνυμα ελπίδας που έστειλαν οι δρομείς στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οικογένεια συμμετέχει στο 14o Greece Race for the Cure στην Αθήνα
Οικογένεια συμμετέχει στο 14o Greece Race for the Cure στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με φυσική παρουσία το 14ο Greece Race for the Cure στην Αθήνα. Οι πολίτες πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης και έστειλαν μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού.

Έντονα συναισθήματα στο 14ο Greece Race for the Cure, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή το πρωί (2/10). Ο καρκίνος του μαστού έχει χτυπήσει την πόρτα πολλών οικογενειών και η σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης είναι κομβική.

Μικροί και μεγάλοι, φορώντας τα μπλουζάκια από το 14ο Race for the Cure, έτρεξαν ή περπάτησαν για καλό σκοπό.

Αρκετοί είχαν καρφιτσώσει ένα κομμάτι χαρτί με λίγα λόγια: «Τρέχω για τη μαμά μου», «τρέχω για μένα», «τρέχω για αυτούς που έμειναν πίσω».

Ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού διοργανώθηκε για 14η χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Αυτήν τη φορά πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία, μετά από μία διετία μόνο διαδικτυακής διεξαγωγής λόγω της πανδημίας κορωνοϊού.

«ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού, ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί» δήλωσε η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» - Greece Race for the Cure, Παρασκευή Μιχαλοπούλου. Ακολουθούν χαρακτηριστικές εικόνες από τον αγώνα δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

race-for-the-cure-athina-7
race-for-the-cure-athina-5
race-for-the-cure-athina-4
race-for-the-cure-athina-3
race-for-the-cure-athina-2
race-for-the-cure-athina

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ