Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας, Κατεχάκη, Συγγρού & Ηλιουπόλεως
Αναλυτική η κίνηση αυτή την ώρα
Μετ' εμποδίων πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την οδό Ορφέως έως τον Κόκκινο Μύλο και στην κάθοδο από Αττική οδό έως την Πέτρου Ράλλη αλλά και στην έξοδο προς Παραλιακή.
Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια, στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά και σε τμήμα της Περιφερειακής Αιγάλεω στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Φυλής και της Λεωφόρου Δημοκρατίας προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων.
Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως τον κόμβο Πεντέλης.
Μποτιλιάρισμα ανά τμήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας μεταξύ Πανόρμου και κτήματος Συγγρού.
Μποτιλιάρισμα στη Λ.Κύμης/Βεΐκου από ΟΑΚΑ έως τη Λ.Γαλατσίου.
Πρόβληματα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως την Διάκου, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης και στην Ηλιουπόλεως από Υμηττού προς Αρδηττού.
Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του παλαιού Αεροδρομίου και από το ύψος του Μοσχάτου έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.
Καθυστερήσεις ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Βάρης- Κορωπίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είχε δίπλωμα ούτε το 2023
Οι επόμενες κινήσεις τους
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας
Στιγμές fun και λάμψης powered by ΣΚΡΑΤΣ
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2025
Έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε λιμάνια, τελωνεία και εθνικές οδούς
Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Κέντρο Υγείας άλλος αγρότης με έμφραγμα
Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και άρση των ποινικών διώξεων
Η ποινή που του επιβλήθηκε
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.