Ελλαδα

Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα την ώρα που πήγαινε στην εργασία του

Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα
Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα © EUROKINISSI

Καβάλα: Δολοφονία 52χρονου έξω από την εργασία του - Τον πυροβόλησαν πολλές φορές και εξαφανίστηκαν 

Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 52χρονο άνδρα καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/9) στην Καβάλα. Το θύμα έπεσε νεκρό έξω από το εργοστάσιο στο οποίο εργαζόταν, μετά από καρτέρι θανάτου που του έστησαν άγνωστοι δράστες. 

Άγνωστοι τον «γάζωσαν» με πυροβόλο όπλο τη στιγμή που βγήκε από το όχημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.

Καβάλα: Εκτέλεσαν 52χρονο στη Χρυσούπολη - Ενέδρα θανάτου έξω από τη δουλειά του | Σήμερα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ