- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε η γυναίκα που αποπειράθηκε να κάψει ο σύζυγός της
Νοσηλευόταν με καθολικά εγκαύματα - Αλλάζει η κατηγορία σε ανθρωποκτονία
Γυναικοκτονία στην Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά ο σύζυγός της.
Υπέκυψε στα τραύματά της τελικά η 55χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο σπίτι τους.
Όπως μετέδωσε το Mega, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς νοσηλευόταν στη Μονάδα Εγκαυμάτων με καθολικά εγκαύματα.
Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος σύζυγός της έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο από σήμερα η κατηγορία αλλάζει και θα δικαστεί για ανθρωποκτονία.
Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως προέβη στην πράξη αυτή, επειδή η σύζυγός του, του είπε πως είχε βρει άλλον και ήθελε να χωρίσουν.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του site «Χρόνος», η γυναίκα ήταν άτομο με αναπηρία, καθώς είχε χάσει το πόδι της από διαβήτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.