Ελλαδα

Πετράλωνα: Το θύμα συμμετείχε στη μαφιόζικη επίθεση στην πλατεία Βάθη

Αντίποινα βλέπουν οι αστυνομικοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πετράλωνα: Το θύμα συμμετείχε στη μαφιόζικη επίθεση στην πλατεία Βάθη
Αγνωστοι δράστες πυροβόλισαν και σκότωσαν άνδρα τα ξημερώματα στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στα Πετράλωνα -Ο νεκρός είχε πυροβολήσει τους δύο Κούρδους στην πλατεία Βάθη.

Στην ταυτοποίηση του θύματος της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε στα Πετράλωνα προχώρησαν οι Αρχές. Όπως προκύπτει, το θύμα είχε εμπλοκή στους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη.

Το θύμα δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς, καθώς στον τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκαν συνολικά 15 κάλυκες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα των Πετραλώνων είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής. Έχει συλληφθεί με τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας με ηλικίες από 20 έως 30 χρόνων. Μάλιστα, έχει απασχολήσει το 2022 για υπόθεση ναρκωτικών διακίνηση ποσότητας ηρωίνης.

Από τις 15 σφαίρες οι πέντε τον έχουν πλήξει σε κεφάλι και στήθος. Η δολοφονία φαίνεται να σχετίζεται με την διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας των δύο Κούρδων στην πλατεία Βάθη και να είναι ίσως και αντίποινα για αυτή.

Πετράλωνα - καρτέρι θανάτου 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο εκτελεστές έστησαν καρτέρι θανάτου στο θύμα στην οδό Αλκμήνης 107 και μόλις εμφανίστηκε τον εκτέλεσαν. Κάτοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις που απέκλεισαν το σημείο και ξεκίνησαν και ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ένα από τα πράγματα που προβληματίζει τις Αρχές είναι πως το θύμα από την μέση και πάνω ήταν γυμνός ενώ στην τσέπη του εκτός από το κινητό του τηλέφωνο είχε και 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το μεσημέρι το θύμα πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο άντρες στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52. Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ